Рекорден интерес за “Феноменален” на Галена!

Featured Video Play Icon
 

Видеото се радва на изключително висока гледаемост и за 24 часа успя да регистрира над 400 000 гледания в YouTube, което е изключителен успех! А факта, че още в първата вечер парчето се въртеше по три пъти в нощните клубове, само по себе си допринася още повече за успеха!

Още когато чухме песента за първи път, екипът ни нямаше никакво съмнение, че това ще бъде следващият тотален хит! Все пак, какво друго можем да очакваме от Галена?

Певицата докара феновете до такава еуфория, каквато вече в жанра трудно се постига. Галена е повече от перфектна, повече от красива, все пак е “Мама Ураган” – това я описва най-добре!

Дълги години колежките ѝ се питат, какво прави Галена толкова на свойте почитатели, че така силно я обичат и не я заменят.. Е, макар това и до днес да остава абсолютна загадка, Галена продължава да пълни клубовете и да подлудява феновете както никой друг!

Нещо повече, в нашата класация за “Хит на седмицата”, Галена се вллючи малко по-късно с новият си хит “Феноменален”, а вече песента е абсолютен лидер и води с внушителен резултат! И ако това не е показател за отлично свършена работа, то не знаем кое е..

Виж класацията тук⬇️

Избери “Поп-фолк хит на седмицата”

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...

 

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.