В Благоевград поставят светофар на опасно кръстовище!

 

Това стана ясно от официалната страница на Благоевград във Facebook. Ето какво гласи и самият пост!

Уви, преди близо година, за едно младо момиче живота приключи именно там..

Но както вече споменахме, близо  година по-по-късно, няма и помен от забраната за паркиране на главната улица “Славянска” както и на улица “Дойран”. Тъй като нашияг екип минава изключително често по всяко време на денонощнието – ние можем да дадем мнение по темата!

Първо – от началото на улица “Дойран” има паркирани коли почти до хотел “Дива”! Това изключително затруднява движението на колите, тъй като едното платно е вечно заето.

 

Второ – отново на въпросната улица винаги има строежи и постоянно минават тежкотоварни камиони, които са далеч по-масивни от една лека кола и разминаването става изключително трудно!

 

Трето – на улица “Славянска” от началото на “Шар Планина”  та чак до ЮЗУ, паркират коли и от двете страни, което още повече натоварва трафика и е почти абсурдно пресичането на пешеходните пътеки. Ще попитате защо? Защото всеки кара с ужасно голяма скорост именно в този участък..

 

Екипът на “BG Vip News” иска да попита нещо.. Колко души трябва да изгубят живота си именно там, за има по-сериозни мерки за нарушителите?!

 

 

 

 

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.