Серия от партита в “Night Club The Moon” през новата седмица! + коя звезда гостува в сряда!

 

И ето че отново ще има опашки извиващи се пред входа на “Night Club The Moon”, защото екипът на нощният клуб се е погрижил да не скучаете през нито един ден от седмицата!

Вторник вечер:

– това е вечерта на “Студенското парти”, но кой да знае, току виж от “Night Club The Moon” са подготвили някоя изненада.. И бяхме прави! Ще бъде “Вечер с хитовете на Слави Трифонов”! Като знаем какъв фурор настава, силно се надяваме да успеете да запазите места!

Сряда вечер:

– това е вечерта, в която Вие сте по-близо до звездите! Запазвайте местата си от сега, защото мега звездата на “Ара Мюзик” и “Фен Тв” е на гости на любимият Ви нощен клуб! Ще чуете абсолютно на живо хитовете” “Малката”, “Запали”, “Златото на тати”, “Старай се да си първи”, “Мистър Грешен” и др.

 

За следващите няколко дни ще обобщим накратко:

Четвъртък вечер – нощта на “Ретро парти” с 50% намаление на алкохола! (В “Night Club The Moon” предлагат само качествен алкохол!!!) Очаквайте специален гост DJ Венко

Петък вечер – не можем да кажем все още нищо, но Ви уверяваме че няма да съжалявате ако се забавлявате именно в “Night Club The Moon”!

Събота вечер – Най-доброто DJ парти! Определено емоцията е голяма и ще чуете всички ваши любими песни!

 

*от “Night Club The Moon” винаги изненадват гостите си, затова не можем да кажем нищо за четвъртък, петък и събота! Но знаем едно – “Night Club The Moon” са най-добрите!

 

 

 

 

 

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.