Николета Лозанова с нова колекция бельо, чупещо рамки и стереотипи!

 

Всички сме наясно, че по-успяла, влиятелна, красива и обичана жена от Николета Лозанова – няма!

През годините, името ѝ бе свързвано с много хора, само и само да добият капчица от нейният успех и популярност.. Уви, това така и не се случи. Много идваха и си отиваха, но Николета е само една!

Каквото и да кажем за нея, би било изключително малко на фона на това, което тя постигна през годините. Изявява се като модел, риалити звезда, майка, тв водеща и др. Безспорно, Николета сбъдва всяка една своя мечта с огромна лекота.. Все така да е!

Ето Ви обаче нещо, за което много медии биха си затворили очите, но дори и хората които я плюеха – сега я подкрепят!

Всички сте запознати с изключително успешният бранд на Николета, а именно “NL for You”.  Този път, Николета не просто пусна нова колекция, а направо надмина себе си! Да, казваме себе си, защото другите отдавна ѝ дишат прахта! С първите фотоси които Николета пусна в Instagram, успя да накара много момичета и жени по цял свят да се усмихнат! Защо ли обаче?

View this post on Instagram

Утре е моят рожден ден, за който си подарявам, респективно и на вас самите – един проект, извън рамките, на пук на килограмите, игнориращ “съвършените”, защото в моята NL армия – не познаваме комплексите, нямаме задръжки, майчинството е красив период, а бельото е онова, което ни напомня, че женствеността е най-силното ни оръжие! Новата колекция е налична и съм изключително развълнувана, че е достъпна за всяка една от вас!

A post shared by NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) on

Както можете да видите на снимка и на поста под нея, Николета позира с още няколко момичета, с най-различно телосложение. От много слабо, през нормално телосложение, виждаме бременната Алекс Богданска и стигаме до приятно закръглено момиче.

Самата Николета обявява бойкот на робуващите хора и вманиачени по телата си. Красавицата споделя, че това е един проект, извън всякакви рамки и напук на всякакви килограми.. Ето това е нещо изключително благородни, което от жена с медийното влияние на Николета, може да накара всяка жена да се почувства отново секси и желана!

Феновете и хейтърите на Николета пък сега се обявиха и не спират да заливат красавицата с купища суперлативи!

 

 

 

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.