Над 40 000 000 гледания за “Употребена” на Андреа!

BGVipNews
 

И докато всички разчитат и залагат на това, колко гледания ще съберат за 24 часа в YouTube, то при балканската звезда Андреа неща са малко по-различни.

Основният проблем на музиката в момента е, че се създават парчета, които предизвикват страшен фурор, но след година или две – изобщо не се сещаме за тях.

Да, говорим за това, как изпълнителите си споделят за 24 часа, каква е гледаемостта на новото им парче и всичко приключва след два – три месеца максимум.

Андреа е единствената българска изпълнителка, към която интереса към цялото ѝ творчество нестихва. Факт е, че всички нейни песни генерират гледаемост през годините, каквато при другите – няма. Хитовете на Андреа звучат в много страни, дори и като кавър версии.. Ако си пуснете “Докрай” ще забележите нещо – песента и видеото звучат толкова съвременно, и изобщо не се усеща че е от преди 7 години..

Сега обаче говорим за една песен и клип, които разбуниха духовете. Още преди музикалните компании и музикантите да се ориентират към YouTube, едно парче набираше страхотна популярност. Говорим за Андреа и тоталният ѝ хит “Употребена”.  В него, певицата си партнира с румънският хитмейкър Кости, а за видеото – каквото и да кажем ще е малко. В него ще видите най-популярната целувка между Андреа и Николета Лозанова! Видеото към днешна дата е гледано над 40 000 000 пъти, дори след бойкота от “доброжелатели”, които системно докладваха клип, но уви, нещата им не се получиха!

BG Vip News поздравява Андреа за успехите, които жъне и които е пожънала.

Виж “Употребена”

 

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

През 2019 в BG Vip News очаквайте..

  Нашите звездни интервюта продължават с пъла сила! Очаквайте ги във Vbox7, както и в YouTube! Нови онлайн рубрики отново във Vbox7 и YouTube. Нови музикални класации на нашият сайт! По-голям спектър на информация (нови катефории). Ще публикуваме клипове от участия на изпълнителите (концерти, клубни изяви и др). Ще отразяваме […]

Последвай ни

Translate »
error: Content is protected !!