Андреа отвърна на нападките!

BGVipNews
 

И ако някой си е помислил дори и за миг, че може да помрачи настроението на Андреа, то много се лъже! Още същата вечер (след нападките в социалните мрежи), певицата показа че е над нещата и се забавлява на афтър партито на “Big Brother” в столичен клуб!

Дори напротив, тя сподели публикация в социалните мрежи (Facebook и Instagram) с послание..

Ето как Андреа показа че е много над нещата! 

Под самата снимка в Instagram, Андреа получи подкрепа от мнозина фенове, нашият екип, Моника Валериева и Николета Лозанова!

Докато едни смело изразяват мнение, никому ненужно и пълно с гнусни думи и коментари, то Моника Валериева и Николета Лозанова доказаха приятелството си към Андреа, като я изразяват подкрепата си в коментари..

Ние от екипът на “BG Vip News”,  се замисляме за доста неща.. Кое прави българинът щастлив? Чуждото нещастие? Демонстрацията на злоба в интернет, нападането на популярни личности и изказване на никому нетърсеното мнение? Това ли Ви е реалният проблем? Снимките на Андреа? Визията на Андреа? Ами цените на тока, водата, парното и поскъпването на хляба? Повишаването на горивата и последвалите протести бяха по-неорганизирани от масовата атака срещу нея.. И какво постигнахте? Нима след оплюването се почувствахте по-добре и спахте спокойно? Нима можете да вземете успехите и таланта ѝ? Защо нито една друга държава не избухна така срещу нея, а собствената ѝ (която трябва да я подкрепя и да се гордее с нея) се опитва всячески да я изкара по-черна и от дявола? Ако това ви вълнува повече от поскъпването на 60% от нещата – положението е много зле.

Нещата говорят сами за себе си, статията ни в подкрепа на Андреа е четена изключително много и споделяна също много! Това показва, че в някои хора, все още има по нещо добро..

Над 100 000 прочита на статията ни за Андреа! 

Един съвет, гледайте да подкрепяте родните изпълнители и да се гордеете с успехите им! Андреа е една изкючително красива, интелигента и амбициозна дама, която с лекота постига успехите в музикалната си кариера!

А ти драги читателю, кой си ти, че да я оплюеш? Какво постигна? Какво даде на света и каква следа ще оставиш слез себе си? 

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Песен на Андреа прозвуча в Япония!

  Поредно доказателство за успехите на балканската звезда Андреа е, че прозвуча на японска сватба. Настроението на сватбарите видимо е приповдигнато, а и няма как да не е, след като Андреа винаги е имала невероятният си усет за тотални хитове! И докато в България Андреа е по-коментирана от победителя в […]

Последвай ни

Translate »
error: Content is protected !!