Феноменалната Галена направи фурор в “Night Club The Moon”

BGVipNews
 

Звездата на фирма “Пайнер” направи мега як купон в Благоевградският топ клуб “Night Club The Moon”.

Още от отварянето на врати във въпросната вечер, желаещите да зърнат Галена бяха изключително много!

Двата етажа на най-големият клуб в Югозапада работеха и се пръскаха по шефовете, а сред посетителите имаше празнуващи рожден ден, ергенско парти или просто.. КУПОН С ГАЛЕНА!

Точно като една истинска “#МамаУраган”, Галена с появата си предизвика вълна от бурни реакции в публиката! Почитателите на Галена се забавлява на макс, а звездата зарадва всички празнуващи с музикални поздрави!

Бурни емоции, незабравими спомени и много забавление – с това можем да запомним датата 12.12.2018г в най-добрият, най-големият и предпочитан клуб – лидерът в нощният живот “Night Club The Moon”.

Определено това ще бъде една паметна вечер за много хора! Екипът на “BG Vip News” бе част от това незабравимо парти и можем да кажем “БРАВО” на всички присъстващи и че много съжаляваме, за останалите – които не знаят какво изпуснаха!

Виж снимки от невероятната вечер:

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Премиера/Цветелина Янева Краят с мен, 2018

  Съвсем неочакванл, Цветелина Янева направи  премиера на нова песен. Парчето е баладично, а феновете не спират да заливат певицата със суперлативи за прекрасната песен със стойностен текст и ефектен клип! Парчето е по музика и аранжимент на Diamond Beat Production, а текста е поверен на Анастасия Мавродиева и Росен […]

Последвай ни

Translate »
error: Content is protected !!