Песен на Андреа прозвуча в Япония!

BGVipNews
 

Поредно доказателство за успехите на балканската звезда Андреа е, че прозвуча на японска сватба.

Вижте как се забавляват под звуците на “Неблагодарен” 

Настроението на сватбарите видимо е приповдигнато, а и няма как да не е, след като Андреа винаги е имала невероятният си усет за тотални хитове!

И докато в България Андреа е по-коментирана от победителя в “Big Brother Most Wanted”, творчеството на мега звездата продължава да завладява хората из целият свят.

Зумба изпълнение

Това обаче далеч не е първият успех за Андреа или “Неблаглдарен”. Припомняме Ви, че именно тази песен звучеше на пъпа на Ню Йорк, на изключително много зумба изпълнения, а редица изпълнители нашравиха редица кавър версии на хита на Андреа от 2010.

Над 11 милиона гледания в канала на Costi
Зумба #2
Зумба #3

Нашият екип може да намери и да посочи изключително клипчета на хора от всякаква народност, които се забавляват на този истински и тотален балкански хит!

Андреа продължава да бере плодовете от своят труд, положен преди години! 

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Лорена #1 в "Набиращи популярност" в YouTube!

  Тоталният хит на Лорена “Грешка”, поднесен с това изключително ефектно видео успя да прикове вниманието на меломаните до такава стеоен, че в момента “Грешка” е на първо място в “Набиращи популярност” за България в YouTube! Още в деня на премиерата си, парчвто влезе в пмейлиста на DJ-те в страната, […]

Последвай ни

Translate »
error: Content is protected !!