Тони Стораро напълни “Night Club The Moon” до пръсване!

BGVipNews
 

Мега звездата на “Фен Тв” показа защо го наричат човека – глас! Изпълнителят пя на живо и забавлява посетителите на “Night Club The Moon” до ранни зори!

Лидерът на нощният живот в България в комбинация с един от най-добрите изпълнители – няма как да не е взривооопасна комбинация!

А “Night Club The Moon” бе пълен до пръсване! Малко след 23:00ч пред хитовият и предпочиран нощен клуб, започнаха да се извиват огромни опашки, защото именно това е клубът, който предпочитат всички ученици, студенти, благоевградчани и хора от цялата страна!

Фирмените банкети на 99% процента продължават точно там! Защото това е клубът с най-качествен алкохол, най-добро обслужване, най-добра музика и не на последно място – най-просторният клуб в Югозапада!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Очаквайте скоро/ Магда feat ДесиСлава - Чаках те

  Още през януари ще можем да чуем и видим новата балада на Магда. В песента участие взима и ДесиСлава, която е изключително предпочитано лице за дуети и фючъринг от мнозина изпълнители! От своя страна, Магда съобщава че рабори и по редица други проекти, съобщават от официалният сайт на телевизия […]

Последвай ни

Translate »
error: Content is protected !!