Денис Никифоров с равносметка за 2018-та!

 

Денис Никифоров: През 2018-та направих много журналистически разследвания и представих различни актьорски образи през много публики!

Разследващият журналист и актьор Денис Никифоров споделя пред BGVIPNEWS, че не съжалява за нищо, което е направил през отиващата си 2018-та година. По думите му има още много проекти и идеи, които предстои да реализира. Екипът на сайта ни иска да изпрати годината позитивно и затова последното ни интервю за тази година е с Денис, който е журналист, актьор и Рейки мастер учител.

“Време е за равносметка, но преди нея ще си пожелая през 2019-та да надградя постигнатото от 2018-та”, заяви Денис Никифоров. По думите му няма значение дали сме намерили време да реализираме всичките си проекти, а въпросът е да направим така, че да надграждаме себе си всеки ден, всеки месец и всяка година.
Денис разделя въпроса за постигнатото през 2018-та на три части като причината е, че не се занимава с едно и две неща!

В професионален план, журналистът може да се похвали с борба за разрешаване на редица обществено-значими проблеми и разследвания зад гърба си. Той е от хората, които като “надушват” нещо нередно се втурват по следите му. “Единствената политика, която преследвам е истината”, коментира разследващият. Той уточни, че е имал много проблеми и главоболия с разследвания, но след края на всяко едно се чувства щастлив и удовлетворен. През 2018-та журналистит разобличи и показа факти в свои статии и репортажи от различни области, а някои от тях са:

 • ВиК – Благоевград – с публикация “Реквием за едно безхаберие, облечено в думи”;
 • Лечебните заведения у нас – в тази област е реализирал няколко разследвания като най-значимата му публикация е “До кога ще мълчите, д-р Илковски”;
 • Състоянието на зоопарка в Благоевград;
 • Манипулиране на цените в малките магазини за бяла техника;
 • Мръсен въздух тормози Благоевград четвърта година или защо след купища сигнали и проверки БИО ТЕЦ „Рубин” не спира да обгазява града;
  Това са малка част от разследванията, които реализира Денис Никифоров през 2018-та като издаде, че 2019-та ще започне с две разследвания, които са свързани с нерегламентирани сметища, но и концерти и фестивали. Напористият журналист призна, че има и други нови и различни идеи, в които ще насочи енергията си, но за нищо на света няма да спре да показва на обществото нередностите и абсурдите. Журналистът е и продуцент и водещ на две предавания:
 • Teen time with Denis
 • Борба за промяна

И от разследвания е време да преминем към театралната сцена. През 2018-та разследващият журналист изигра театрални постановки пред различни публики, защото от малък е влюбен в театъра. Втората му специалност е актьорско изкуство и той отделя голяма част от времето си именно в театъра като репетира и реализира различни проекти. През 2018-та година актьорът беше забелязан от публиките на:

 • Университесткия театър на НБУ;
 • Театър “Сфумато”;
 • Международен фестивал “Via Pontica”, който се проведе в Балчик;
 • Част от снимките на международния проект “New Wave”;
  Представленията, в които взе участие актьорът са: “Плешивата певица” на Йожен Йонеско, “Измаменият съпруг” на Молиер, “Изпит за чин” и “За Любовта” на Чехов. За всичко това, Денис благодари от цялото си сърце на своя преподавател и режисьор, който го учи как да се държи на сцената – професор Ева Волицер.

В личен план Денис Никифоров посочи, че се чувства щастлив, обичан и най-хубавите неща обича да ги пази за себе си. Той каза, че стартира нови проекти, за които ще стане ясно през 2019-та. Те са насочени с областите, в които се занимава, но ще започне и нещо коренно различно, което със сигурност ще изненада всички. “Идеята се е родила, необходимо е още малко време за реализация”, посочи Денис Никифоров.

Последният ни въпрос към Денис е как преминава един негов ден?
По думите му всеки ден за него е различен. “Задължително ходя на фитнес четири пъти седмично. Спазвам хранителен режим и мога да се похваля с добри резултати. Не мога да не спортувам”, каза Денис Никифоров. Той допълни, че работи по график, но не пропуска и репетиции, както и да се вижда с най-близките си хора. “Социалните контакти са от голяма важност и не трябва да ги пренебрегваме”, заяви актьорът. Той допълни, че почивните дни обича да пътува и да посещава различни места. Денис добави, че намира време и за релаксация практикувайки редовно древната ситема на д-р Микао Усуй – Рейки. “Обичам да бъда с приятели, да се забавлявам, да слушам музика и естествено да се смеем, затова завършвам това интервю с едно послание към Вашите читатели, а то е не спирайте да се смеете всеки ден от Новата 2019-та”, допълни Денис Никифоров.

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.