Андреа изпрати една успешна година!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Най-успешната и популярна българка, изпрати една изключително успешна година, в която не спря да работи!

Доказателство за това са международните отличия на балканската звезда, които всяка година се множат.

За 2018-та година, Андреа успя да представи 2 международни проекта, които добиха изключително голяма популярност и се наредиха в “Топ 5” на най-слушани парчета на Балканският полуостров.

“Heart Beating Hard” with Sergio

Първото парче, което Андреа представи бе “Heart Beating Hard” със Sergio, а парчето доби успех както в България, така и на Балканите. Парчето седмици наред бе на първо място в “Набиращи популярност” не само в нашата държава!

“Miss California” with Mario Joy

Второто парче, което Андреа представи е “Miss California” в колаборация с един много нашумял европейски изпълнител – Mario Joy. Двамата изненадаха меломаните с тоталният си хит, който получи изключително много ремикси от най-добрите DJ на Балканите.

Андреа дори грабна наградата за “Най-добра певица на Балканите”, което е изключително голямо признание за изпълнителката.

Coming Soon.. 👇👇👇

Истината е, че Андреа не спира да работи по няколко международни проекта, както и по една поп-фолк песен.. Просто както знаете, Андреа изпипва всичко до последен детайл и затова бави свойте проекти.. И да, чакането определено си заслужава!

И на тези, които ще кажат че 2018-та премина без поп-фолк песен от Андреа, ще кажем че не е точно така! Андреа публикува в свойте официални профили в музикалните платформи две нечувани парчета..

“Мания” – българска версия
“Mania” feat MC Yankoo & Cvija
Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.