Кейлин Кей загатна за нов проект!

Петър Ангелов
 

Кейлин Кей, който стартира своята солова кариера в края на 2017г. , загатна за нов проект. Изпълнителят е на финалната права от подготовката на вторият му проект,който запазва в тайна какъв стил ще е .
Кейлин Кей, споделя,че не дели музиката на жанрове, а на хубава и лоша. Той не крие,че слуша поп-фолк и въобще не се срамува от нея.
“В чужбина, когато се говори за музиката в България, това определено е поп-фолка. Каквото и да говорим тя е най-известната и най-популярната, както у нас, така и зад граница.Въпреки,че много хора сега ще ме поправят,че това е народната музика.
Не, напротив! Поп-фолка е много по-известен от народната музика в чужбина.”-коментира изпълнителя.
Той запазва в тайна кога ще заснеме видео към вторият си проект,но обещава да е интересен и носещ много лятно настроение.
На въпроса дали ще прави фолк проекти, Кейлин Кей отговаря,че за в момента е насочен в поп музиката,но не иска да заявява изрично,че няма да прави поп-фолк, защото не знае какво може да се случи занапред.

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Андреа отговаряше на въпроси в Instagram!

  Най-популярната ни българка, която не спира да прославя България с музимата си, си пусна въпроси в своят официален Instagram профил. Очаквано, феновете засипаха любимата си изпълнителка с много въпроси, но певица успя да отговори само на част от тях! Ето какво улови нашият екип 👇 Почитател попитал Андреа дали […]

Последвай ни

Translate »
error: Content is protected !!