Тази нощ! Лорена специален гост на “Night Club The Moon”

 

И през 2018-та, “Night Club The Moon” не изневери на стила си дори за ден! Най-добрият нощен клуб в България, винаги имаше най-звездните и желани гости!

Е, през 2019-т от “Night Club The Moon”, можем да очакваме дори повече! Те вдигнаха летвата изключително високо, съмняваме се, че друг клуб може да достигне нивото им.. А за конкуренция изобщо не говорим, защото “Night Club TheMoon” няма конкуренция!

И тази нощ партитата продължават с пълна сила! Специален гост ще бъде звездата на “Hit MixMusic”, жената която разказа играта на всички свои колежки – единствената и неповторима Лорена!

Лорена ще изпълни специално за всички, най-големите си хитове като “Жена за лудницата”, “Все ми е тая”, “Като теб такава”, “Нощта гърми”, “Вредна”, “Нищо”, “Грешка” и други.

Припомняме Ви, че Лорена е една от най-желаните изпълнителки в поп-фолка заклунни участия и за кратко време се превърна в един от основните фактори в жанра.

Ако искате да прекарате една незабравима вечер с качествен изпълнител, истински алкохол на добра цена и приятно обслужване, то е ясно къде можете да го направите – в “Night Club The Moon”.

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.