Честит рожден ден, Сузанита! 🎂

 
Последвай ме

Petar Angeloff

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Днес рожден ден празнува едно изключително талантливо момиче, което просто няма конкуренция в България – Сузанита!

За какво се сещате, когато чуете Сузанита? Може би за песента “Луцифер и Буда”, а може би за думата СКАНДАЛ?! Истината е съвсем различна.. Ако Сузанита се беше родила в Америка – сега целият свят щеше да знае хитовете и името ѝ!

Тя е тази, кото без музикална компания зад гърба си, успява да прави успешвн бизнес в България. Тя е тази, която може да привлече вниманието към себе си, дори без да го иска! Просто е родена да бъде звезда и да бъде на върха, колкото и да не им се иска на някои..

Все пак, когато я сочите с пръс, моля Ви – уверете се че вашите деца нямат по-провокативни снимки или подобно поведение! Защото Сузанита преди всичко е артист и музикант – две определения, които оправдават всяка провокация!

Истината е, че Сузанита има нещо, което повечето на нейната възраст нямат и никога не са имали – приятелски отношения с родителите си! Това са родители за пример! Нашият екип изпраща адмирации към Шенай и Орхан, защото са успели да изградят приятелски отношения с дъщеря си и знаят всичко за нея! А не като повечето на нейната възраст – пред мама и тате са прилежни, но виж ги навън..

Защо Сузанита е успяла? Защото следва мечтите си и има шанса и куража да бъде себе си! А Вие, живейте си под мотото “Какво ще си кажат хората..” и не бъдете себе си.. Просто не злобейте за изпуснатите си шансове! Сузанита е най-търсеният изпълнител за колаборации! Сузанита е една от най-следваните българки в Instagram! Няма песен на Сузанита, която да не е хит..

Екипът на BG Vip News иска да я поздрави и да ѝ пожелае да бъде все така борбена и да не се променя! Най-доброто тепърва ѝ предстои!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.