Премиера! Татяна – Записано е в сърцето ми, 2019

Featured Video Play Icon
 

Най-актуалната и хитова певица, днес промотира новият си сингъл! Парчето е със заглавие “Записано е в сърцето ми” и прави своята премиера в деня, когато нейният син Наско, празнува своят имен ден!

View this post on Instagram

На този светъл празник🎊Ви представям най-дълго чаканата ми песен ”Записано е в сърцето ми”💘 Благодаря на целия екип с който реализирахме един доста различен проект!🙏🎶На първо място благодаря на Йорданчо Василковски (Оцко), който създаде тази песен специално за мен и човека който най-добре ме е усещал като емоция и енергия!💥🤩 За него мога да говоря много, но ще кажа само с няколко думи, че той за мен е преди всичко добър приятел и голям професионалист!👨🏻‍💻💯Благодаря на Мариета Ангелова за текста, който просто излизаше от душата ми докато го обсъждахме и тя го реализира!📝 Георги Марков – режисьора🎬🎥, с който работя за първи път и се опитахме да създадем нещо различно🎼, което ни струваше достатъчно дълго време за да реализираме идеята ми и концепцията на най-сложния ми клип до момента😝 НаENTER STUDIO за специалните компютърни ефекти в клипа📺На Грети Стефанова – грим и коса💄💇🏽‍♀️и на фирма “Nm moda” за прекрасните тоалети!💃 Не на последно място благодаря на Господ, защото всичко което чувствам с сърцето си го предадох с цялата ми любов в този проект!🙏🍀 Благодаря на всички които ме обичат, подкрепят и ме мотивират да правя музиката която обичам, за да я предавам на вас🎶❤️🙏 Завинаги ваша ТАТЯНА🙏 https://www.youtube.com/watch?v=KjyWvUyd-m8 📺🎧🙏

A post shared by Tatyana /Татяна/ Singer🎙 (@tatyanasinger) on

Меломаните са абсолютно категорични! Чакането си е заслужавало и новият хит на изпълнителката е на лице! За пореден път, Татяна даде домашно на колежките си и им показа как се прави!

“Записано в сърцето ми” е по музика и аранжимент на най-добрият хитмейкър – Оцко, а текста е на най-добрата текстописка – Мариета Ангелова. Видеото е дело на Георги Марков, с когото Татяна работи за първи път, но определено крайният резултат е.. WOW!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.