Андреа с горещи снимки от Пукет!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Както вече не е тайна за никого, Балканската звезда е на почивка на ексзотичният остров! Меломаните вече се чудят, дали певицата не е там, за да снима нов клип..

Оказва се, че именно на екзотичната дестинация, Андреа е решила да посрещне своят 32-ри рожден ден! Певицата, изглежда повече от перфектно, а меломаните не спират да обсипват любимата си изпълнителка с комплименти!

Балканската звезда очевадно е фен на подводните снимки, защото не за първи път я виждаме на такива кадри. Дори и под вода, дори и на брега – певицата изглежда мега зашеметяващо..

Нашият екип се надява, певицата да е успялата да си почине добре, защото само след ден ще взриви нощен клуб в град Златоград!

Българските фенове на певицата настояват за песен на български език, а нашият екип Ви уверява, че съвсем скоро, Андреа ще представи поп-фолк парче и ще зарадва многобройните си почитатели!

Зоркото око на нашият екип забеляза, че балканската звезда е с бански от колекцията на своята добра приятелка и най-успешен модел в България – Николета Лозанова – “NL 4 You”.

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.