Андреа зарадва меломаните с екзотични снимки!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Балканската звезда Андреа, която посрещна рожденият си ден на остров Пукет в Тайланд, се е отдала на заслужена почивка! Изпълнителката на “Miss California” пибликува редица снимки, които феновете масово харесват и коментират броени секунди след качването им!

View this post on Instagram

I see the purest heart in your eyes.🐘

A post shared by Andrea (@andreabulgaria) on

Певицата работи по редица проекти, които ще реализира поетапно и ще представя само качествена музика на своята многобройна фенска армия! Освен по парчета за международният пазар, певицата скоро ще представи и едно поп-фолк парче, с което да зарадва феновете си в България!

Междувременно, нашият екип иска да отбележи че Андреа е повече от зашеметяваща и показва перфектна форма! Певицата демонстрира сексапил в бански на големи модни марки, една от които е “NL 4 You” на нейната добра приятелка – Николета Лозанова!

View this post on Instagram

Just love it @nl.for.you

A post shared by Andrea (@andreabulgaria) on

И така, изненадите от най-голямата българска звезда, тепърва предстоят! Както всички знаете, за Андреа няма никакви граници или спирачки, което е явен показател, че от нея можем да очакваме всичко! Е, до каквото се докосне балканската звезда е абсолютен хит!

И за да не кажете, че сме лоши, представяме Ви малка част от предстоящ проект на Андреа със Super Sako! ⬇️

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.