“Едно “Обичам те” на Ивана подлуди меломаните!

Featured Video Play Icon
 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Най-новата песен на Ивана, буквално за часове успя да подлуди меломаните и онези, жадни за истинският поп-фолк с онова приятно звучене и онзи текст, който можеш да почувстваш!

Определено само Ивана можеше да извади толкова стойностен проект и то без никой да го очаква! Музиката на парчето е на Armin Movsisyan, а аранжимента е на Спас Лазаров. Текста е на великата текстописка Мариета Ангелова! Това е проект, който ще остане във времето и определено се нарежда до вечните и златни хитове на изпълнителката!

Само преди броени часове, певицата отпразнува своят рожден ден, а нашият екип иска да я похвали да невероятният външен вид и начин на мислене, които има певицата! Новият албум на Ивана, също бе презентиран преди броени дни, когато певицата отбеляза “20 години на сцена!”

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.