Еха! “Night Club The Moon” посреща топ изпълнители в сряда!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

И ако някой се е съмнявал, че “Night Club The Moon” е лидер на нощният живот в България, то вече няма за какво да се съмнява! Най-добрият нощен клуб ще покани две от най-обичаните и желани звезди!

Точно така! Идната сряда се зареде с добро настроение, защото купона е повече от гарантиран! На една сцена, в една и съща вечер излизат двете мега звезди на българската и на гръцката музика – Яница и Кирякос!

Яница през последните години претърпя огромен прогрес и от години не е имала слаба песен! Меломаните тръпнат в очакване да се срещнат с любимката си и да чуят нейните хитове..

Гръцкият секс символ Кирякос, за пореден път излиза на сцената на “Night Club The Moon” и ще зарадва почитателите на гръцката музика, освен със свойте, така и с най-големите хитове като цяло!

О, да! Нашият екип определено ще бъде гам, защото.. Как въобще може някой да изпусне подобна вечер?! Запазете свойте места на телефоните посочвни малко по-горе!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.