Мартина Юрукова нажежи Instagram! 🔞

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Изключително красивата Мартина Юрукова, успя да нажежи страстите в сициалната мрежа за споделяне на снимки и видеоклипове Instagram!

Мартина е едно от най-популярните красиви момичета в социалната мрежа Instagram!

Само преди броени часове, екзотичната красавица отговаряше на въпросите на свойте почитатели! Въпросите бяха изключително различни, което показва че доста различен типаж мъже и жени са почитатели на красивата Мартина!

Мартина наистина успява да съчетае в себе си изключително милото и детско лице с невероятният сексапил! Нашият екип я поздравява за което!

Друг въпрос бе зададен на Мартина, дали би участвала в нов клип на Андреа! Русокосата красавица лаконично отговаря “Може и да има изненади”, с което нито отрича, нито потвърждава! Мартина вече се е снимала в няколко клипа на балканската звезда ⬇️

“Полудей” от 2015-та година!
“Строго забранено” от 2017-та година!

Всички много биха се зарадвали да видят Мартина за пореден път в клип на Андреа, защото притежава рядка красота и не е клонинг на никого!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.