Честит рожден ден, Тереза!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Днес рожден ден празнува една от най-ключовите и емблематични изпълнителки на музикална компания “Hit Mix Music”, а именно Тереза!

Още с първото си парче, Тереза впечатли меломаните с невероятният си глас и харизматично излъчване! “За пред хората” се оказа изключително силен дебют и определено със следващите си проекти, певицата показа че е сред най-талантливите и гласовити в жанра!

“Принеса” е най-гледаното парче на изпълнихелката в официалният канал на музикалната компания. Още с премиерата си, “Принцеса” превзе всеки клуб и всяка кола, а меломаните буквално пощуряха по хита на изпълнителката!

Такъв е случая и с актуалният хит на изпълнителка “Ръцете горе”, които е дует със Silver, един от най-обичаните и продуктивни изпълнители в България! “Ръцете горе” също бележи успех след успех, дори няколко пъти спечели наша музикална класация!

Нашият екип пожелава на изпълнителката на “Hit Mix Music”, още дълги години да бъде на музикалната сцена, да радва меломаните с хитовете си и да продължава да бъде толкова добър човек!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.