“Въртележката” е новият “Radio Hit на седмицата”!

Featured Video Play Icon
 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Абе какво направи Яница?!.. Изкара мега як хит, който буквално дъни всеки нощен клуб и се върти поне по 4-5 пъти на вечер – споделят популярни DJ от страната!

View this post on Instagram

😘

A post shared by YANITSA (@yanitsa_official) on

“Въртележката” буквално отвя всякаква конкуренция, защото почитателите на поп-фолка са абсолютно категорични, че това е не просто хит, а мега хит, който и след 10 години ще звучи актуално и меломаните ще избухват на нея!

Всъщност, песента е по музика и аранжимент на Даниел Ганев, а текста е на блестящат Петя Радева, която е усетила изключително добре песента! Видеоклипа е на Георги Марков!

View this post on Instagram

#Vartelezhkata

A post shared by YANITSA (@yanitsa_official) on

Припомняме Ви, че “Въртележката” бе лидер в нашата музикална класация “Клубен хит на седмицата” 6 пъти, при максимум 7 допустими! Нашият екип поздравява Яница за парчето и съвсем скоро се надяваме, Яница да бъде наш гост в “Star Of The Week” 😊

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.