За втори път! Лорена на върха в “Клубен хит на седмицата”

Featured Video Play Icon
 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Лорена получи най-силна подкрепа от меломаните и така спечели за втори пореден път нашата музикална класация “Клубен хит на седмицата”!

Звездата на “Hit Mix Music” продължава да доказва с всяко следващо парче, че определено има място на сцената за нея! Певицата е с изключително натоварен график с редица клубни участия и въпреки всичко, работи усилено по новите си проекти! Наскоро от музикалната компания в която е певицата, споделиха на Story в Instagram, че Лорена работи по няколко парчета и не знаят кое точно ще бъде готово.

Всъщност, Лорена е един иключителен професионалист и човек! Въпреки че славата я връхлетя главоломно, звездата на “Hit Mix Music”, не се е главозамаяла, дори напротив – нейните клубни изяви протичат изключително добре и хората се забавлят на макс и пеят песните на изпълнителката с пълно гърло!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.