За трети път! Татяна на върха в “Поп-фолк хит на седмицата”

Петър Ангелов
 

Актуалният сингъл на изпълнителката “Записано е в сърцето ми” ѝ донесе поредна победа в нашата музикална клсация “Поп-фолк хит на седмицата”!

Песента не остави никакъв шанс на конкуренцията, защото меломаните активно гласуваха за нея и получи най-силна подкрепа в нашата музикална класация!

Още с премиерата си, парчето се превърна в тотален и безапелационен хит, а меломаните заляха изпълнителката със суперлативи! Определено “Записано е в сърцето ми” ще се окаже едно от най-силните парчета на изпълнителката!

А Вие скъпи приятели, съвсем скоро миже да очаквате нашето интервю с Татяна за онлайн предаването “Star Of The Week”, което ще се качва само и единствено във Vbox7!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

“Не целувай друг” на Максим спечели меломаните!

  Най-новият сингъл на Максим направи премиера преди броени дни, а вече се е запечатил в сърцата на меломаните! Когато отворите клипа в YouTube и прочетете коментарите – над 98% са изключително положителни и няма почитател на поп-фолка, който да не е силно впечатлен от “Не целувай друг”! Определено “Не […]
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=mhdu1UnQtpk?width=1024&height=1024&autoplay&origin=http%3A%2F%2Fbgvipnews.eu&w=1024&h=576]
Featured Video Play Icon

Последвай ни

Translate »
error: Content is protected !!