Световен ден за борба с рака!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

4-ти февруари – за някой е просто обикновен ден, за други днес е просто понеделник, но истината е, че това е датата, на която целият свят отбелязва борбата с една от най-коварните болести на 21век! През далечната 2000 година, в Париж, на тази дата се е случила първата световна среща за борба с коварното заболяване, за новото хилядолетие!

За съжаление, все по-често хората откриват, че те или техни близки имат това коварно заболяване, което е един от водещите фактори за смъртност по цял свят!

За да се намали заболеваемостта от онкологичните заболявания, трябва да се обърне внимание на начина на живот! Хората трябва да оставят и да се откажат от вредните си навици, да водят една идея по-здравословен начин на живот и да избягват колкото е възжно стреса! Имаше една много велика мисъл.. Старайте се да се придържате към нея!

”Има две житейски правила: Правило 1 — Не се тревожи за дреболии. Правило 2 — Всички неща са дреболии.”      – Фридрих Ницше

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.