Facebook става на 15 години!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

На тази дата, преди 15 години, през далечната 2004 година, Марк Зукърбърг пуска социалната мрежа онлайн! През годините, социалната мрежа претърпя редица промени и с всяка една година става все по-удобна за потребителя и предоставя информация за всичко!

Едва ли дори Марк е подозирал, че Facebook ще стане толкова масов и ще бъде в ежедневието на стотици хиляди хора по целият свят!

Дори в България, масово телевизионни и онлайн медии са в социалната мрежа и така, потребителите успяват да се докоснат до всякаква информация!

Днес, социалната мрежа е неизменна част от човешкият живот и хората дори прекарват повече време отколкото трябва в нея! Но благодарение на нея се осъществяват видеоразговори, мигновени съобщения и малки и големи бизнеси добиват изключително бързо популярност.


Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.