Силвър: “Щях да отворя заведение, ако имах време”

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

През последните няколко дни името на Силвестър Матеев-Силвър бе замесено с един от най-добрите нощни клубове в Белгия. 

Певецът бе сочен за собственик на оборотната дискотека и някои медии успяха да подлъжат неволно читателите си. Всъщност различното на клуба е само името, но собственикът си остава същият.

Става въпрос за един от най-посещаваните клубове в нощен Брюксел, който е познат със страхотните си партита и звездите, които го посещават, за да изпълнят музикалното си творчество и да забавляват гостите.

“Vip Planeta Nine City” сменя името си на “VIP FGM CLUB”, като ръководството на клуба остава същото.

“ДОКАТО ИСТИНАТА СИ ОБУЕ ОБУВКИТЕ, ЛЪЖАТА ВЕЧЕ Е ОБИКОЛИЛА СВЕТА.”– НИ КАЗВА СИЛВЪР В ОТГОВОР НА ПОЯВИЛИТЕ СЕ НОВИНИ В ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ.

“Истината е, че не ставам собственик на дискотека. Вероятно бих, ако имах времето. Музиката е моят живот и голяма част от ежедневието ми е обвързано с нея. Смяната на името на въпросният клуб от “Vip Planeta Nine City” на “Vip FGM Club” е вид жест и решение взето със собствениците на клуба и екипа на нашата музикална компания. В Брюксел ще продължавам да ходя, но като изпълнител, който да радва хората с творчеството си, а не като шеф, от който ще се очакват заплати.” – категоричен е Силвър!

Информацията е предоставена от “Green-News” – http://green-news.bg/silver-stana-zhertva-na-falshivi-novini/

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.