Тази нощ! Купона на сезона в “Night Club The Moon”

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

За пореден път “Night Club The Moon” остават верни на своята традиция и всяка сряда Ви срещат с една от най-големите звезди в българската и чуждестранната музика!

Е, тази вечер явно е изключение от правилото, защото на сцената на най-големият и предпочитан клуб в Югозапада ще изгрее не една, а цели две звезди!

Точно така, на сцената специално за Вас ще излязат гръцкият секссимвол Кирякос Георгиоу и ослепителната и единствена Яница! Звездата на фирма “Пайнер” ще направи незабравим купон и ще изпее най-големите си хитове, а гръцкият секссимвол ще изпее както ствойте, така и най-големите гръцки хитове!

Очертава се една незабравима нощ изпълнена с много изненади, истински алкохол на промоции, вежливо обслужване и още много! В “Night Club The Moon” си на правилното място!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.