Яница и Кирякос взривиха “Night Club The Moon”

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

“Това е! Това е мега яка нощ, която ще се помни дълго!”, “Така не си бях изкарвала от много дълго време!” – това са само част от положителните отзиви след тази наистина дълга и паметна нощ!

Всичко започна така.. DJ-ят умело подготви гостите с най-големите поп-фолк хитове, а те дори и не подозираха какво ги чака!

DJ в “Night Club The Moon” е един от най-добрите DJ в страната! 🙌

Излишно е да казваме, че клубът се пукаше по шевовете! За пореден път, “Night Club The Moon” показаха изключително високо ниво и професионализъм! Все пак, посетителите на “Night Club The Moon” винаги се чувстват на правилното място!

За пореден път, “Night Club The Moon” показа кой е лидера на нощният живот в България!

Изненадите обаче далеч не свършват тук! В най-добрият нощен клуб в Югозапада (и не само), гостите веснага разпознаха две от най-красивите и популярни дами – София Аврамова и Ася Капчикова! Двете дами се забавляваха истински и от сърце, дори сексчиха на сцената и се раздадоха! А това може да говори само едно – дори звездите избират “Night Club The Moon”! Все пак, какво са звездите без Луна..

Първа да пее излезе хитовата изпълнителка на фирма “Пайнер”, единствената и неповторима Яница! Певицата изпя най-големите си хитове и успя да разгорещи на макс, вече подгрятата публиката от най-добрият DJ! Посетителите на клуба останаха с отворена уста от красотата и харизмата на изпълнителка и пяха всички нейни песни с пълно гърло! Певицата стартира участието си с мега хита “Въртележката”, който буквално счупи нашата музикална класация!

Звездата на телевизия “Планета” направи изключително впечатление на благоевградската публика и с усета си за мода! Певицата изглеждаше повече от великолепно и от нея определено лъхаше стил!

Кирякос Георгиу пък е любимец както на “Night Club The Moon”, така и на публиката в Благоевград. Гръцкият секссимвол изпълни най-големите си хитове и направи вечерта още по-незабравима! Дамите успяха да се докоснат и да се снимат със своят любимец. Освен със свойте песни, Кирякос зарадва посетителите на клуб номер едно с най-големите гръцки хитове!

Е, нашият екип беше там! Успяхме да се докоснем до тазни незабравима нощ и да бъдем част от нея! Все пак, “Night Club The Moon” е клуб номер едно и няма какво друго да се очаква освен най-доброто преживяване!

Но изненадите далеч не свършват до тук! Ако знаете само кой ще пее на деня на влюбените – 14.02, ще Ви падне шапката! За пореден път, най-големите звезди са в “Night Club The Moon”!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.