Топ партито за Свети Валентин е в “Night Club The Moon”

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Традицията повелява, “Night Club The Moon” да бъде домакин на най-големите звезди в българският шоубизнес, както и да лрави вашият повод или празник незабравим!

Е, и този път можете да очаквате само най-доброто, защото на най-голямата сцена в Югозапада ще излязат да пеят цели две изключително обичани и големи звезди! Софи Маринова и Лорена ще направят вашият Свети Валентин или Трифон Зарезан абсолютно незабравим!

Пригответе се за една вечер, изпълнена с много забавление, много хитове, качествен алкохол на промоции и още нещо.. Защото изненадите от най-добрият клуб никога няма да свършат!

Софи Маринова и Лорена ще изпълнят за вас най-големите си хитове и ще направят вашата вечер незабравима! Заредете се с донро настроение, защото за другото са се погрижили от “Night Club The Moon”!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.