“Клубен Хит на седмицата” е “Принцеса” на Лияна

Featured Video Play Icon
 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Макар и да имаше творческа пауза, Лияна е от малкото изпълнители, които могат да се завърнат с толкова качествен проект! “Принцеса” получи одобрението на меломаните и прикова вниманието и интереса на всипки, дори и на тези, коитонне слушат поп-фолк.

Още с премиерата си “Принцеса” направи истински фурор в най-холямата платформа за видеосподеляне – YouTube, а в социалните мрежи се скъсаха да споделят песента на изпълнитекката на “Sunny Music”.

Ето защо, не е изненада за нас, пе класирате именно “Принцеса” за клубен хит на седмицата, защото участията на певицата се възвърнаха веднага след като парчето направи своята премиера. От информацията, която имаме ние, “Принцеса” е сред най-поръчваните и искани песни в нощните заведения!

Истибатс е, че “Принцеса” не остави никакъв шанс на другите песни да участват в музикалната ни класация, защото отдавна меломаните не са били толкова единодушни!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.