Виж “Няма ме” на Здравко Петров!

Featured Video Play Icon
 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Здравко Петров промотира „Няма ме“ в ефира на Hit Mix Channel във вторник вечерта. Изпълнителят заложи на балада. „Няма ме“ е по музика на Педя Меденица, а стиховете са дело на Йордан Гергов. Аранжимента направи Радослав Минев, а за видеото се погрижи екипът на режисьора Добромир Николов.

„Получи се адски силен текст, аранжиментът също беше бързо готов. Снимах клипа в Русе, защото този град като архитектура много ми допада, носи аристократичност, подходяща за една балада“, споделя Здравко.

В лентата той е поканил да се снима неговата приятелка и колежка от ефира на Hit Mix Channel Зара. Тя за втори път се появява в негов клип – предишната ѝ изява беше в „Спиш ли, мила“.

„Искам слушателите да вникнат в текста: „За кого да бъда хубав в този грозен свят?“, защото вече наистина трудно си струва да дадеш сърцето си на някого, живеем във времена на безлюбовие и ще става все по-страшно отчуждението ни“, смята Здравко.

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.