Избрахте Андреа за “Посланник на българската музика зад граница”

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

След успешно преброяване на гласовете за “BG Vip News Music Awards 2018”, Вие избрахте в категорията “Посланник на българската музика зад граница”, победител да бъде Андреа!

Балканската звезда Андреа, продължава да бъде изпълнителят с най-много отличия и успехи зад граница! Певицата от години получава международни награди, както за цялостното си творчество, така и за актуалните си хитове! Още от началото на кариерата си, Андреа винаги е държала най-високото ниво в България за саунд и видеоклипове и това не се е променило и до ден днешен! Балканската звезда винаги се е стремяла да поднася на публиката си най-доброто и това се е забелязало не само в България! Към днешна дата, Андреа е най-популярният и разпознаваем в чужбина изпълнител от България!

Очаквайте съвсем скоро нашето интервю с Андреа!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.