Меломаните не искат Ванеса да сменя псевдонима си!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Една от най-големите изненади бе, когато Ванеса сподели, че вече официално е част от семейството на фирма “Пайнер”! Меломаните изпаднаха в тотална еуфория, но се запитаха, какво ли е накарало Ванеса да напусне бившите си продуценти? Тя бе сочена за изключително силен коз на музикалната компания или поне меломаните я виждаха като такава!

Друго нещо обаче разбуни духовете, че заедно с фирма “Пайнер”, търсят новият ѝ артистичен псевдоним. Масово меломаните се надигнаха и изразиха открито своето възражение, любимката им да сменя творческият си псевдоним, но явно се налага.. И докато масово изразяваха възражението си, Ванеса получаваше вълна от коментари с нови предложения!

Певицата съвсем скоро ще представи новият си проект, в който участие в клипа взема и Ася Капчикова, а до тогава – бъдете търпеливи.. Хубавите неща, стават бавно!

За появата на Ванеса сред редиците на “Пайнер” се заговори, още откакто взе участие в клипа на Денис Теофиков “Мило мое”.

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.