24 часа по-късно – вълна от еуфория за “Няма да ми мине”

Featured Video Play Icon
 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

И ето че не закъсня! Както вече нашият екип бе писал, очаквахме огромен интерес към новият проект на Галин и Лидия! Абсолютно заслужено, “Няма да ми мине” прикова вниманието на меломаните и вече си имаме нов лидер в поп-фолка!

“Няма да ми мине” е с типичното звучене в поп-фолк стилистиката, но онова – което липсваше от много време! А подкрепено с уникален текст, в който меломаните ще се намерят и невероятен клип изпълнен с изключителна актьорска игра – хита е на лице!

Браво на Галин и Лидия и на всички замесени в този проект! Лидия е новото лице на “Alpha Music”, което ако съдим по коментарите е изключително добре прието и има място на музикалната сцена! Галин за пореден път показа, че умее да преценява перфвктно нещата!

А за 24 часа – видеото е гледано над 500 000 пъти в YouTube, което е сериозен показател за бъдещият успех на парчето. Защото това е една красива песен. Песен, която ще докосне много и ше остане във времето!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.