Над 1 000 000 за два дни! “Няма да ми мине” е тотален хит!

Featured Video Play Icon
 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

И ето, че Галин и Лидия заедно представиха новият мега хит в поп-фолка! Изпълнителят сподели, че с администраторите на канала в YouTube – PlanetaOfficial е проверено и потвърдено, че “Няма да ми мине” е най-гледаната премиера за 24 часа!

С “Няма да ми мине”, Галин представя новото попълнение в редиците на “Alpha Music”, а именно очарователната Лидия! Изпълнителката е изключително красива и страшно талантлива, а ако съдим по коментарите на меломаните – Лидия ще стане едно от водещите имена в жанра!

За пореден път, Галин показа че разбира от всичко в музикалният бизнес и има невероятен усет за хората и музиката!

Лидия е вторият официално обявен изпълнител на “Alpha Music”, а нещо ни подсказва, че изненадите съвсем не са приключили!

Забелязваме, че “Няма да ми мине” за малко над 48 часа генерира 1 000 000 показвания в YouTube! Огромен интерес към парчето, а меломаните са абсолютно категорични, че това е песен, която ще остане във времето!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.