На 27-ми февруари, Емануела гостува в “Night Club The Moon”

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Новината за която всички говорят! Емануела ще бъде специален гост на най-добрият клуб в България – “Night Club The Moon”! Желателно е да запазите местенца по-бързичко, защото както всички знаете, Емануела има безброй почитатели, а и всички искат да са в “Night Club The Moon”!

Звездата на фирма “Пайнер” ше направи премиера на своята нова песен “Скъпото се плаща”, която за броени часове стана тотален хит! Както знаете, Емануела е най-атрактивният и актуален изпълнител за 2018-та година, а по всичко личи, че и през 2019-та ще продължи да затвърждава лидерската си позиция!

Е, за пореден път, “Night Club The Moon” канят най-големите звезди от българската музика! Емануела ще бъде невероятно красива (както винаги), а вие си подарете една незабравима вечер с нейните тотални хитове!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.