Специална награда за “Цялостен принос в поп-фолка” за Андреа!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Балканската звезда – Андреа, бе крайно време да получи едно отличи, което заслужаваше още преди няколко години! Става дума за “Награда за цялостен принос в поп-фолка”!

Всъщност, какво можем да кажем за Андреа? Определено само хубави неща! Мега звездата винаги е държала най-високото ниво, което бълграски изпълнител може да постигне! Нейните проекти винаги са били на почит, както от българските меломани, така и от световните! Любопитен факт е, че Андреа не само е най-популярният български изпълнител, а и изпълнителят с най-много чуждестранни фенове.

Не е тайна за никого,че именно Андреа вкара поп-фолка в посоката, към която трябва да върви. Тя е от малкото изпълнителки, които нямат кючеци и предлагат само модерно звучене, което се харесва и навън.

Редица съседни (и не толкова) държави, отличават Андреа за целият труд, който е вложила и за успехите, които тя е постигнала! С нейно участие, шоубизнеса е повече шоу! Винаги на концертни изяви или изяви на голяма сцена, балканската звезда е предлагала шоу, което може да се мери с шоутата на световните изпълнители!

Защо всъщност Андреа получава “Награда за цялостен принос в поп-фолка”? Защото именно тя откри и работи първа с най-добрите композитори, фотографи и режисьори, а след като видяха че има усет и е улучила правилната форма – нейните колежки веднага започаха да използват екипа, с който работи Андреа. Е, при някой се получи за кратко, а при други – не! Факт е обаче, че Андреа винаги бе новатор, а след нея винаги имаше вълна от колежки, които я копираха във всичко!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.