За втори път! “Изтрезняваш ли” оглави “Топ 10 поп-фолк хита..”

Featured Video Play Icon
 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Абсолютен хит! Нашият екип смело може да потвърди този факт! Преслава извади парче, което е любимо на всички меломани! След огромният интерес към песента и клипа, меломаните се скъсаха да гласуват за нашата музикална класация и буквално не оставиха шанс на останалите песни..

“Изтрезняваш ли” направи премиера в четвъртък (14.02.2019), а само след три оглави нашата музикална класация “Топ 10 поп-фолк хита..”! Е, и този път меломаните класираха парчето на върха в музикалната ни класация, а нещо ни подсказва, че няма да бъде за последен път!

Новият хит на звездата на фирма “Пайнер” звучи от всяка кола, всеки клуб и от всяко устройство! Само за 11 дни, “Изтрезняваш ли” има над 3 200 000 гледания в YouTube и над 1 200 000 в Instagram! Преслава и целият екип видимо са се постарали и са дали най-доброто от себе си и резултата е на лице!

А ето как подредихте цялата музикална класация:

#2
#3
#4
#5
#6
#7
#8
#9
#10

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.