За 6-ти път! “Записано е в сърцето ми” е “Поп-фолк хит на седмицата”

Featured Video Play Icon
 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Татяна показа, че без абсолютно никакъв проблем, може да впечатлява меломаните с всеки следващ проект! Певицата, която от години надскача себе си и претърпява огромно развитие, извади мега хита “Записано е в сърцето ми”, а меломаните са буквално полудяли по парчето!

Именно затова нас не ни изненадва факта, че за шести път, Тятяна оглавява нашата музикална класация. Звездата на фирма “Пайнер” има огромна фенска подкрепа, която я подкрепя и оценява изключително високо проектите ѝ! Те са абсолютно категорични, че “Записано е в сърцето ми” е една от най-силните и хитови песни в репертоара на изпълнителката! Подобно на песента, видеото ни пренася в едно различно измерение отвъд времето и пространството и ни карат да повярваме в истинската любов!

А сега трябва да Ви уведомим за нещо! Ако и следващата седмица гласувате за песента и тя спечели отново, ще бъде обявена за “Златен хит” и няма да бъде възможно да участва в тази музикална класация, тъй като лимита е 7 пъти!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.