“Няма да ми мине” е новият “Radio Hit на седмицата”!

Featured Video Play Icon
 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

И ето, меломаните не спират с подкрепата си към най-гледаната премиера в канала на PlanetaOfficial за 24 часа! “Няма да ми мине” на Галин и Лидия буквално взриви меломаните и ги остави без дъх!

Само час след премиерата на тоталният хит, нашият екип бе убеден че парчето ще се наложи като безапелационен лидер! Само за час, парчето имаше над 90 000 показвания, което е огромен прецедент и показа, че интереса на меломаните е насочен изцяло към “Няма да ми мине”!

А и как няма да грабне интереса един такъв проект, какъвто от години е нямало в поп-фолка! Всичко е изпипано до последен детайл! Това, разбира се, не остана незабелязано от меломаните и се изписаха тонове коментари с хвалебствия и суперлативи към двамата изпълнители!

Освен изключително приятното и хитово звучене на песента, заслуга за огромният интерес има и видеоклипа, в който има от всичко по малко – провокация, сюжет и още нещо..

Дебютът на Лидия в “Alpha Music” и като цяло в поп-фолка, се приема изключително добре от меломаните! Те са възхитени както от гласовите възможности на младата изпълнителка, така и от нейният външен вид! Нашият екип прогнозира изключително успешна музикална кариера за Лидия!

А меломаните не спряха да гласуват за песента, която участва и в още една наша музикална кшасация “Топ 10 поп-фолк хита..”, но там завърши втора! Е, не изключено точно след седмица да видим “Няма да ми мине” като победител и в нея! Ако това се случи, това ще бъде първата песен спечелила две наши музикални класации наведнъж!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.