Задава се поредица от хитове от “Hit Mix Music”!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Новината дойде както от изпълнителите на музикалната компания, така и от самата компания!

Изключително талантливият изпълнител разкри в аванс за почитателите си, че се задава нещо наистина уникално..

View this post on Instagram

Get ready 🎬🔜 #МоетоВреме @kristiana_official

A post shared by HIT MIX MUSIC (@hitmixmusicofficial) on

Дългоочакваното парче на Кристиана със заглавие “Моето време”, е по музика и аранжимент на Оцко и съвсем скоро ще направи своята премиера!

Лорена публикува стори в Instagram от студиото на Оцко!

Най-голямата звезда на “Hit Mix Music” безспорно е Лорена! Както знаете, тя бе избрана от читателите на нашият сайт за “Най-желан изпълнител в клубовете” за 2018-та година! Певицата публикува история в профила си в Instagram от студиото на Оцко и така загатна на меломаните, че работи по следващата си песен!

Максим, който също е част от каталога на “Hit Mix Music”, наскоро пусна вторият и сингъл след голямото си завръщане! Изпълнителят е изключително добре приет от меломаните и определено няма да спира да радва почитателите си и работи по нови проекти! Нашият екип пък отличи Максим с наградата “Хитово завръщане” за тоталният си хит “Мило мое”, който превзе клубовете в страната!

Ангел е другият хитов изпълнител, който не спира да работи и да радва почитателите си! Последното парче “Ти си златен банкомат” се прие изключително добре от меломаните, а той вече пита меломаните дали очакват нова песен от него! Ангел е изключително талантлив и амбициозен и тепърва ще показва на какво е способен!

Тереза е другият силен и гласовит коз на “Hit Mix Music”! Изпълнителката е изключително красива и меломаните я приеха още от дебютното ѝ парче изключително радушно! Последният хит на звездата “Ръцете горе” се радва на голям успех! Тереза вдигна високо летвата и меломаните очакват само хитове от нея! Спокойно, новото предложение на изпълнителката идва скоро..

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.