Тита с над 300 000 последователя в Instagram!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Тита отбеляза нов успех! Талантливата изпълнителка на “Adamand” мина 300 000 последователя в социалната мрежа Instagram! Това я прави една от най-следваните българки в социалната мрежа!

Изпълнителката за секунди събира хиляди харесвания на снимките в Instagram, а клиповете ѝ в същата социална мрежа регистрират рекордна гледаемост!

Снимка на младата изпълнителка с над 35 886 харесвания!
Част от видеоклипът на “Задната седалка” качен в профила на Тита с над 25 800 харесвания и над 10 357 363 преглеждания! Гледаемоста на видеото е абсолютен рекорд за български изпълнител и за българин като цяло!

Тита продължава да изпитва любовта на почитателите си и в шоуто “Като две капки вода”, където още на старта на шоуто, отбеляза първата си победна вечер! Коментарите за представянето на изпълнителката са изцяло положителни и определено тя е фаворитът на нашият екип в шоуто!

Стискаме палци на Тита и нямаме търпение да видим следващите ѝ превъплащения!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.