Честит рожден ден, Алисия!

 
Последвай ме

Петър Ангелов

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Най-голямата звезда на “Фен Тв” и “Ара Мюзик”, днес празнува своят рожден ден. Алисия една от най-обичаните изпълнителки! Певицата няма слаба песен или песен с пошъл текст!

Още от началото на кариерата си, певицата стартира хитово и до днес е на гребена на хитовата вълна!

Алисия има редица разнообразни проекти, следва своето модерно звучене и хитовият заряд, в комбинация с атрактивната си визия – това е формулата за успех на певицата!

Алисия е една от изпълнителките с изключително голяма фенска армия, която я подкрепя на клубни участия и ѝ показва и доказва любовта си всеки ден! Графикът на изпълнителката е изключително натоварен, защото Алисия е едно от най-желаните имена за клубни участия! Певицата винаги пълни клубовете на макс, а меломаните никога не остават разочаровани! С брилятният си усет за мода, певицата многократно е била отличавана за “Модна икона” и “Моден диктатор”!

Точно преди една година, певицата направи подарък на меломаните песента “Старай се да си първи”, която стана тотален хит и се върти все още в нощните клубове!

Ние няма да се изненадаме, ако изпълнителката на “Ара Мюзик” и “Фен Тв” е избрала именно рожденият си ден, за да промотира новият си хит! Е, това е само догатка, но нашият екип и голяма част от меломаните биха се зарадвали много!

Нашият екип иска да поздрави Алисия за рожденият ден и да ѝ пожелае само хубави неща!

Скъпа Алисия, през изминалите години доказа на какво си способна и каква машина за хитове си! Ти си една от най-големите музикални звезди в България, но сме сигурни че те чакат още по-големи успехи! Ти си певица, майка и жена за пример, която се справя с всяка трудност и върви смело напред и само нагоре! Остани си същият прекрасен човек, който си! Пожелаваме ти още дълги години на музикалната сцена и да бъдеш все по-обичана от почитателите ти и важните за теб хора! В “Ара Мюзик” и “Фен Тв” постигна много и точно там си на правилното място! Обичаме те!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.