Браво! Брандът на Моника Валериева превзема света!

 

През изминалите години, Моника Валериева бе любимка на жълтите медии. Изписаха се много лъжи по нейн адрес, но това не я сломи – направи я дори по-силна!

Напук на хейтърите, а за радост на почитателите ѝ, Моника Валериева доказа че е един успешен човек и още по-успешен продукт.

Моника дъздаде един от най-успешните козметични брандове в България – “Miss Monika Cosmetics”, а артикулите в него се продават повече и от топъл хляб!

След като достигна своят пик в България, беше ясно че, Моника ще предприеме нова стъпка за изключително успешният си бизнес. Е, точно днес, на датата 3-ти март 2019-та година, Моника хвърли бомба в социалните мрежи..

“Miss Monika Cosmetics” ще се предлага на Американският пазар, в сайтове като Амазон и в целият свят”

View this post on Instagram

Днес се чувствам горда и адски благодарна на целият екип, който седи зад този проект! Miss Monika Cosmetics,ще финализира и реализира всички продукти, които ще представим до месец в сайтове като Амазон, Американският пазар и общо взето из целият свят! Горда съм, че оцениха работата ми като висококачествена,като успешна и печеливша компания.Очаквайте до месец нашите червила, хайлайтъри, много нови модели мигли, лосиони с блестящ ефект и много нови продукти! Искам да благодаря на целият екип, който стои зад заснемането на рекламата на Miss Monika Cosmetics! Специални благодарности на Американският фонд,който инвестира и повярва в Miss Monika Cosmetics!Благодаря на Георги Тумпалов, който позволи и оказа съдействие да сме първите заснели продукция в едно забележително място, а именно замъка му “Влюбен във вятъра” в @castleofravadinovo Равадиново. Благодаря на тримата актьори, които взеха участие в проекта. Искам да благодаря на Ивет Фешън @ivetfashion и на модела @mariasufieva за перфектното й участие в рекламата. На невероятната Стефани Обадиару @stefanyobadiaru , която е неизменна част от екипа Miss Monika Cosmetics @missmonikacosmetics и застана за пореден път зад нас. Благодаря на видео директора Павлин Иванов @bashmotion на момчетата ,които се погрижиха за осветлението Григор Манолов, Мариан Ташев,на монтажиста Бохос Топакбашиан, на колориста Николай Кирков, както и на транспортната компания предоставила автомобилите си за пренасянето на цялата техника. Искренно благодаря на феноменалният Искрен Тончев @iskrata_ за музиката,която създаде за моята реклама. Благодаря на моята асистентка Вики Тонева за цялата помощ в организацията. На гримьора и мой личен приятел Никола Иванов @nicollafloridov на фризьора ни Здравко Куманов @zdravkokumanov Благодарности за бързата реакция и професионално отношение към нас от Светослав Статев @slodexx на фотографа ни Теди Грозданов @teddygrozdanov и не последно на стилиста ни Цецо Горанов @g0ran0v !Момчета, страхотни сте! Няма как да подмина прекрасното отношение и посрещане в Гранд Хотел Приморец.Незаменима е подкрепата на моите приятели и родители, които застанаха зад мен в един нов етап за компанията Miss Monika Cosmetics❤️

A post shared by Моника Валериева (@monikvaleriee) on

Новината за успеха на нашата сънародничка, се прие изключително приветливо от почитателите ѝ! Това е още един връх, който Моника успя да изкачи и тепърва ще има нови артикули от “Miss Monika Cosmetics”, които ще убият всеки конкутент на пазара!

За рекламното видео на “Miss Monika Cosmetics”, Моника се доверила изцяло на екоп от професионалисти, а почитателите ѝ дори го сравняват с видеа на водещи марки по целият свят! Е, след известно време, нашият екип вярва че “Miss Monika Cosmetics” ще се нареди до най-големите световни марки, защото по нищо не отсъпва!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.