Над 4 000 000 гледания за “Няма да ми мине”!

Featured Video Play Icon
 

Уау! Еуфорията на меломаните към това парче не просто не стихва, а нараства с всяка изминала секунда! Излишно е да казваме каквото и да било, защото “Няма да ми мине” върви само напред и нагоре!

Тоталният хит на Лидия и Галин превзе клубовете и сърцата на меломаните! Това е едно наистина уникално парче, поднесено по красив начин, което успя да се изкачи на върха в нашата музикална класация “Radio Hit на седмицата”! Меломаните и читателите на нашият сайт гласуват именно за него, а хората в клубовете избухват когато чуят “Няма да ми мине”!

За Галин няма какво да кажем, той показа че е номер едно и няма конкуренция, защото има собствен поглед върху музиката, който се харесва от меломаните. Лидия пък от своя страна, впечатли всички още от предаването ” Х Фактор”, а сега в “Alpha Music” е на правилното място и я очакват големи успехи! Меломаните я приеха изключително радушно!

Нашият екип е сигурен, че “Няма да ми мине” е песен, която ще остане във времето и след 10 години ще звучи все така хитово и актуално.

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.