“Твой” на Papi Hans впечатли силно меломаните!

Featured Video Play Icon
 

Новият сингъл на Papi Hans направи своята премиера първо в YouTube, а след това на най-голямата клубна сцена в Югозапада, а именно в “Night Club The Moon” – Благоевград!

Звездният участник на шоуто за имитации “Като две капки вода”, бе специален гост на най-иновативният и различен клуб в страната “Night Club The Moon”. Всъщност, Papi Hans гостува за първи път на клубна сцена в Благоевград, именно заради топ клуба!

“Твой” изненада изключително много меломаните, защото те отново очакваха да чуят някое забавно парче, като останалите две песни на изпълнителят – “Супер палав” и “Кекс”. Да обаче, изненадата бе изключително приятна, защото “Твой” е едно много различно, лично и интересно парче. Ако съдим по коментарите и по началният прием – Papi Hans си има трети хит..

Изключително интересен е сюжета на видеоклипа към “Твой”, а най-голямата изненада бе да видят, най-успешният български модел и жена – Николета Лозанова! Николета внася нужната доза сексапил и женственост, а и е сигурна заявка за голяма гледаемост..

Другият силно разпознаваем образ във видеоклипа е на поп сензацията и бивша половинка на Papi Hans – DARA! Меломаните не крият, че се радват че я виждат във видеоклипа към “Твой”, но им се искаше да направят дует.. Може и някога да стане факт, знае ли човек..

“Твой” е по музика на Витали Езекиев, Papi Hans и DARA. Аранжиментът е дело на Витали Езекиев и Искрата. Текстът е.. Всъщност под клипа пише, че текстът е написан от Papi Hans и Константин Трендафилов, което е много интересно! 🙂

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.