Празнувай 8 март с Татяна в Амстердам!

 
Последвай ме

Petar Angeloff

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Татяна в сърцата на българите в Амсердам на празника на жената!

Днес Хитовата певица отлетя за Холандия където я очакват всички българи в Амсердам! Звездата на “Пайнер” ще направи незабравим купон в “Club La”Певицата се слави с ненадминати срещи с феновете си,неподправено поведение и голяма шоуменка така че със сигурност феновете са щастливци! А изненадана ли беше Татяна от любим мъж, певицата отговори преди минути, след като кацна на Холандска земя:

“Благодаря на многобройните съобщения от феновете по целият свят! Най-вълнуващо се почувствах от съобщението на сина ми,защото аз съм преди всичко майка,а след това певица и жена и определено мисля че този ден е много специален за мен,а за мъжа до мен, пожелавам си да имам такъв, който да ме изненадва не само днес или утре. Мъжа трябва всеки ден да ме кара да се чувствам най-специалната, за да мога да се разгърна и сърцето ми да е пълно завинаги!”

Така завършва атрактивната хитова певица,а ние и желаем много хубави емоции и незабравимо парти!

Само след броени часове, Татяна ще остави без дъх всички в “Club La”! Не пропускайте да станете част от невероятният купон с хитовата изпълнителка!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.