Честит рожден ден, Галин!

 
Последвай ме

Petar Angeloff

Петър Ангелов е български писател и журналист. Роден е на 7 май 1993г в град Благоевград. Зад гърба си има безброй награди в национални конкурси, както и много публикувани творби и рисунки в книги. Като цяло, може да се каже че Петър е човек на изкуството.
Последвай ме

Днес рожден ден празнува, звездата на фирма “Пайнер” и създателят на “Alpha Music” – Галин!

През годините, Галин се доказа като изключително талантлив композитор, изпълнител, текстописец, а отскоро и каъо продуцент! Нашият екип смело може да каже, че Галин е звезда от най-висок ранг с изключителни успехи и постожения!

Неговите песни – хм, тях не можем да ги категоризираме.. Поп, поп-фолк или рап – Галин прави най-качествената, модерна и различна музика в България! Той е любимец на малко и големи! Освен с таланта си, Галин впечатлява нежната половина от многобройните си почитатели, с невероятното си тяло..

Въпреки огромните си успехи, Галин е запазил човечността си! А това е едно от нещата, които го правят различен от масовката!

Нашият екип иска да му пожелае успех във всяко едно начинание, успех във вече започнатите, много здраве за него и близките му хора, много хитове и много любов! Любовта на публиката и не само на нея.. 🎉🥳🎈🎁🎂

А сега поздрав с нещо много любимо на нашият екип от репертоара на Галин!

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.