Татяна с над 64K последователи в Instagram! + защо хиляди хора са и благодарни..

 

Певицата е сред най-влиятелни инфлуенсъри и е рекламно лице на редица модни марки!Певицата стремглаво върви към върховете на успеха! Тя е единствената от поп-фолк жанра, която спечели сърцата на меломаните, не само с поредицата си от хитове през последните две години, но и с перфекната си визия!Наред с хитове които издаде, най-перфекрната певица сподели за “BG Vip News” че подготвя много нови изненади за многобройните си почитатели!

След като “Записано е в сърцето ми” стана “Златен хит” навсякъде, дори и в нашият сайт, меломаните нямат търпение за новите проекти на любимата си изпълнителка! Татяна изготвя хранителни и тренировъчни режими, за което и се доверяват много хора! Звездата на фирма “Пайнер” промени живота на схиляди хора и им помага в борбата с килограмите!
Всеки който се е обърнал към нея за режим е останал доволен и след време пише на Татяна да и благодари! Повече информация, отзиви и снимки на хората преди и след режима, можете да намерите във Facebook страницата – “Татяна Фитнес програми и диети!”Нашият екип е удивен от Татяна, която вади хит след хит и дори ние следим изпълнителката и се вълнуваме от всичко случващо се около нея! Винаги ви информираме за всичко ново около певицата..

Facebook Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.